Vraag en Antwoord

 een lijst met veelgestelde vragen te plaatsen,

 

Kantoor- en Projectinrichting

 

Uw kantoor, winkelpand, salon of wachtruimte inrichten? Dan helpen wij u graag met een passende oplossing. Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote projecten. Wij hebben reeds vergaderruimtes, restaurants en zelfs gehele afdelingen van prachtig meubilair voorzien.

 

 

 

Eettafel op maat

 

Op zoek naar een eettafel op maat? Indien u een andere maat, kleur of materiaal wenst dan de eetkamertafels uit onze collectie, dan kunt u contact opnemen met ons.

 

 

 

Herstoffering

 

Voor uw stoelen, fauteuils en banken voor zowel zakelijke- als particulieren klanten kunnen wij de herstoffering voor u regelen. Nadat wij uw wensen weten, kunnen wij u een passende oplossing bieden

Garantie

Hoe hoog de kwaliteit van een product ook is, soms kan er helaas een fabrieksfout tussen zitten. Op al onze producten zit daarom standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Mocht een product door normaal gebruik defect raken, dan zullen wij het probleem direct verhelpen. Wanneer u een defect aan een van onze producten ontdekt, neem dan spoedig contact met ons op zodat wij uw klacht z.s.m. kunnen verhelpen.

 

 

 

 

 


 

De meest recente versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden:
Mijn Account > Download > Algemene voorwaarden

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein